BLOG

Percepţia românilor despre sistemul de Sănătate: disfuncţional şi având nevoie de o conducere fermă, cu larg sprijin politic

17-10-2016

Un studiu recent al GFK vizând percepţia românilor despre sistemul de sănătate scoate la iveală două lucruri importante pe care românii le au în minte atunci când sunt întrebaţi despre problemele Sănătăţii şi despre soluţiile pe care ei le văd. 

 

Mai mult

O alegere între viitor, PNL şi Cioloş, şi trecut, PSD cu Dragnea & CO

13-10-2016

Dincolo de scandalurile care ocupă dezbaterea publică, oamenii au de făcut o alegere între două forţe politice care se conturează deja şi care vin cu feluri de lideri şi două perspective diferite despre încotro va merge România. 

 

Mai mult

Grupul PPE: Educația și asigurarea unui loc de muncă pentru tineri reprezintă priorități cheie pentru Grupul PPE

31-08-2016

O economie mai dinamică, mai competitivă și inovatoare nu se poate realiza fără investiții în viitorul tinerilor. Educația și asigurarea unui loc de muncă pentru tineri reprezintă priorități cheie pentru Grupul PPE, cele două fiind esențiale pentru a le oferi acestora perspective mai bune. 

Mai mult

Grupul PPE: UE se poate întări doar prin respectarea voinței populare

12-08-2016

Grupul PPE se va implica decisiv pentru ca incertitudinea de la nivelul UE să dispară printr-o tranziție cât mai ușoară spre o comunitate din care Marea Britanie nu mai face parte. Votul britanicilor nu a lăsat loc de îndoieli, iar instituțiile europene trebuie să respecte dorința oamenilor și să nu încerce o tergiversare a procedurilor, care nu ar face decât să sporească neîncrederea și scepticismul. 

Mai mult